#
seo
VTEM BannersVTEM BannersVTEM Banners
Naslovna Knjige

Tantra.hrTantra.hr
Cijenjeni čitatelji predstavljamo vam novi obnovljeni portal Tantra.hr

Tantra.hrEdukacija
Cilj portala Tantra.hr je edukacija o spolnosti, ljubavnom životu te tjelesnom i psihičkom razvoju.

Tantra.hrKnjige i DVD
Preporuke literature, knjiga i DVD-a.
Knjige - prodaja i najam.
DVD - Prodaja i najam.

Knjige

Ljubav i tijelo + DVD
PDF Ispis E-mail


Ljubav i tijelo - Davor Stančić Ova jedinstvena knjiga uputit će vas u nove načine vođenja ljubavi koji će unaprijediti vašu emocionalnu vezu, zdravlje i učiniti Vaš život uspješnijim.
Ljubav ima svoju fiziološku osnovu. Klasični seks koji se ostvaruje kroz obrazac uzbuđenja, klimaksa i postkoitalne depresije, neprestano iscrpljuje tu fiziologiju ljubavi. Naučite biti na vrhuncu koji nikada ne opada, i u trajnom stanju zaljubljenosti!
Jednostavnim postupcima možete zaobići negativne hormonalne promjene koje se pojavljuju nakon klimaksa ljubavnog odnosa.

Autor: Davor Stančić
Knjiga: 172 str.

DVD: 32 min.

Puna cijena: 175.00 kn (knjiga + DVD)

Puna cijena: 95.00 kn (knjiga)

Cijena s popustom: 165,38 kn (knjiga + DVD)

Cijena s popustom: 99,75 kn (knjiga)

Najam: 30.00 kn (knjiga + DVD, 15 dana)

Naruči Najam Čitaj

 
To može svaki muškarac
PDF Ispis E-mail


TMSM naslovnica1
To može svaki muškarac - Tehnike višestrukih orgazama za svakog ljubavnika


Koristeći tehnike ponuđene u knjizi to može svaki muškarac, sada svaki muškarac i žena mogu doseći nove razine seksualnog ispunjenja i zajedničkog zadovoljstva!

Iz knjige:
Seks bi uvijek trebao biti ugoda. Trebao bi zbližiti dvoje ljudi u zajedničkom užitku. Žena i muškarac koji se zajedno kreću iz jednog orgazma u drugi osjećat će bliskost koju nikada nisu dijelili. I to je zacijelo vrhunsko erotsko zadovoljstvo. Prirodna želja svakog pojedinca da poveća svoju sposobnost uživanja i uloga koju imaju višestruki orgazmi u razvijanju bliskosti… dva su razloga zbog kojih se muškarac treba potruditi da postane višeorgazmičan… i u tome je bit cijele ove knjige… što više vremena provedete u bliskom zagrljaju, imat ćete veću mogućnost da produbite intimnost. I drugi su naučili biti višeorgazmički – možete i vi!

Izjave drugih stručnjaka:

Recenzija hrvatskom izdanju
U poplavi priručnika za poboljšanje seksualnog života dobro je imati uvid u rad dvoje znanstvenika koji svoje preporuke temelje na čvrstim podacima. Istraživanja W. Hartmana i M. Fithian daju pouzdanu osnovu za novi kulturni skok u području seksualnosti. - Davor Stančić, psihoterapeut i seksolog

„U ovoj su knjizi Hartman i Fithian uspješno dokazali da i muškarac i žena imaju potencijal za višestruke orgazme. Ova knjiga daje jasnu poruku ljubavi i radosti. Prekrasno!“ - Earle Milliard Marsh, dr. Med., FACS, FACOG

„Svaki muškarac i žena koji žele povećati svoje seksualno zadovoljstvo trebaju pročitati ovu knjigu.“ - dr. Sc. Barbie J. Taylor, klinički psiholog

„Uz to što navodi muškarca da znatno produlji svoje seksualno zadovoljstvo, ova knjiga ide i mnogo dalje. Iznosi mnoge temeljne principe muškog seksualnog zadovoljstva. Mnogim muškarcima koji je pročitaju uvelike će promijeniti seksualno iskustvo.“ - Larry M. Davis, dr. med., predsjednik i suosnivač psihijatrijske klinike Davis, volonter na Odjelu psihijatrije medicinske škole Sveučilišta Indiana

Autor: William Hartman, Marilyn Fithian


Knjiga: 208 str.

Puna cijena: 89,00 kn

Cijena s popustom: 56,07 kn

Naruči 
Tantra - Umijeće ljubavi
PDF Ispis E-mail


Umijeće ljubavi Učinite svog partnera idealnim ljubavnikom - osposobite ga za dubok emocionalni odnos - obučite ga da vas prati u neizmjernost ljubavne ekstaze - doživljavajte mnogostruke orgazme čitavog tijela - oslobodite se menstrualnih i predmenstrualnih tegoba - ovladajte metodom prirodne kontracepcije i budite uvijek slobodni za ljubav.

Oživite mladenačku strast - naučite odgađati ejakulaciju po volji - doživljavajte višestruke orgazme bez ejakulacije - dovodite partnericu do uzastopnih vrhunaca - ojačajte spolnu moć - riješite se teškoća s prostatom - razvijte magnetsku privlačnost.

Autor: Davor Stančić
Opseg: 288 str.

Puna cijena: 125.00 kn

Cijena s popustom: 105,00 kn

Najam: 15.00 kn (knjiga, 15 dana)

Naruči NajamČitaj

 
Voljena
PDF Ispis E-mail


Voljena Voljena - Ženin vodič uživanju najdubljeg blaženstva ljubavi.

"Svi mi imamo okus Boga, okus Božice, okus čista duha u tim trenutcima seksualnog ushićenja, a mudri muškarci i žene su oduvijek koristili taj ushit da bi razotkrili najskrivenije tajne Duha. David Deida je takav mudrac."
Ken Wilber, autor knjige Grace and Gritt

Autor: David Deida
Opseg: 210 str.

Puna cijena: 130.00 kn

Cijena s popustom: 68,25 kn

Najam: 15.00 kn (15 dana)

NaručiNajamČitaj
 
Tajne seksualnog govora tijela
PDF Ispis E-mail


Tajne seksualnog govora tijela Tajanstveni pogled, ležerno usmjereno stopalo - samo su neki od izdajničkih znakova koji otkrivaju da nam se netko sviđa. Martin Lloyd-Elliot, stručnjak za govor tijela, otkriva nam tajne tumačenja različitih gesti i podučava kako da govor tijela iskoristimo za pojačavanje vlastite seksualne privlačnosti.

Bez obzira koketirate li ili imate ozbiljne namjere, Tajne seksualnog govora tijela nezaobilazno su štivo za svakoga tko sudjeluje u ljubavnoj igri.

Autor: Martin Lloyd-Elliot
Opseg: 160 str.

Stara cijena: 99.00 kn

Cijena: 67,15 kn

Naruči
 
Ljubav očima znanosti
PDF Ispis E-mail


Ljubav očima znanosti
Sve do nedavno ljubav je bila područje pjesnika, umjetnika i filozofa, no u posljednjim desetljećima XX. st. počelo je izučavanje ljubavi s različitih znanstvenih stajališta.
Lako je previdjeti njenu važnost zbog mnoštva specijaliziranih pristupa istraživanju prirode ljubavi i načina razvijanja sposobnosti za ljubav. Isprepličući podatke iz mnogih disciplina Michel Odent je u stanju ponuditi velik broj preliminarnih zaključaka. Prvo, dokazuje da postoji kratak ali veoma kritičan vremenski period koji slijedi odmah nakon rođenja, a koji ima dugoročne posljedice kada je riječ o sposobnosti za ljubav. Štoviše, čini se da je majčinska ljubav prototip za sve različite vidove ljubavi.

Autor: Dr. Michel Odent
Opseg: 130 str.

Stara cijena: 65.00 kn

Cijena: 51,19 kn

Naruči
 
Novi užitak u seksu
PDF Ispis E-mail


Novi užitak u seksu Naposljetku, postoje samo dva "pravila" za dobar seks, osim onoga da se ne čini nešto partneru neprihvatljivo ili nešto opasno. Prvo pravilo: nemojte činiti ništa u čemu zaista ne uživate; i drugo pravilo: otkrijte potrebe svoga partnera i nemojte pred tim ustuknuti. Pa i uz pomoć priručnika - ako ne ide drukčije. (Renata Rašović, Večernji list)

Bogato ilustriran priručnik za inteligentan i promišljen odnos prema spolnosti.

Autor: dr. ALEX COMFORT
Opseg:288 str.

Stara cijena: 109.00 kn

Cijena: 89,09 kn

Naruči