#
seo
VTEM BannersVTEM BannersVTEM Banners
Naslovna Knjige

Tantra.hrTantra.hr
Cijenjeni čitatelji predstavljamo vam novi obnovljeni portal Tantra.hr

Tantra.hrEdukacija
Cilj portala Tantra.hr je edukacija o spolnosti, ljubavnom životu te tjelesnom i psihičkom razvoju.

Tantra.hrKnjige i DVD
Preporuke literature, knjiga i DVD-a.
Knjige - prodaja i najam.
DVD - Prodaja i najam.

Knjige

Ljubav i tijelo + DVD
PDF Ispis E-mail


Ljubav i tijelo - Davor Stančić Ova jedinstvena knjiga uputit će Vas u nove načine vođenja ljubavi koji će unaprijediti Vašu emocionalnu vezu, zdravlje i učiniti Vaš život uspješnijim.
Ljubav ima svoju fiziološku osnovu. Klasični seks koji se ostvaruje kroz obrazac uzbuđenja, klimaksa i postkoitalne depresije, neprestano iscrpljuje tu fiziologiju ljubavi. Naučite biti na vrhuncu koji nikada ne opada, i u trajnom stanju zaljubljenosti!
Jednostavnim postupcima možete zaobići negativne hormonalne promjene koje se pojavljuju nakon klimaksa ljubavnog odnosa.
 

Autor: Davor Stančić
Knjiga: 172 str.

DVD: 32 min.

Puna cijena: 175.00 kn (knjiga + DVD)

Puna cijena: 95.00 kn (knjiga)

Cijena s popustom: 137,81 kn (knjiga + DVD)

Cijena s popustom: 99,75 kn (knjiga)

Najam: 30.00 kn (knjiga + DVD, 15 dana)

Naruči Najam Čitaj

 
To može svaki muškarac
PDF Ispis E-mail


TMSM naslovnica1
To može svaki muškarac - Tehnike višestrukih orgazama za svakog ljubavnika


Koristeći tehnike ponuđene u knjizi to može svaki muškarac, sada svaki muškarac i žena mogu doseći nove razine seksualnog ispunjenja i zajedničkog zadovoljstva!

Iz knjige:
Seks bi uvijek trebao biti ugoda. Trebao bi zbližiti dvoje ljudi u zajedničkom užitku. Žena i muškarac koji se zajedno kreću iz jednog orgazma u drugi osjećat će bliskost koju nikada nisu dijelili. I to je zacijelo vrhunsko erotsko zadovoljstvo. Prirodna želja svakog pojedinca da poveća svoju sposobnost uživanja i uloga koju imaju višestruki orgazmi u razvijanju bliskosti… dva su razloga zbog kojih se muškarac treba potruditi da postane višeorgazmičan… i u tome je bit cijele ove knjige… što više vremena provedete u bliskom zagrljaju, imat ćete veću mogućnost da produbite intimnost. I drugi su naučili biti višeorgazmički – možete i vi!

Izjave drugih stručnjaka:

Recenzija hrvatskom izdanju
U poplavi priručnika za poboljšanje seksualnog života dobro je imati uvid u rad dvoje znanstvenika koji svoje preporuke temelje na čvrstim podacima. Istraživanja W. Hartmana i M. Fithian daju pouzdanu osnovu za novi kulturni skok u području seksualnosti. - Davor Stančić, psihoterapeut i seksolog

„U ovoj su knjizi Hartman i Fithian uspješno dokazali da i muškarac i žena imaju potencijal za višestruke orgazme. Ova knjiga daje jasnu poruku ljubavi i radosti. Prekrasno!“ - Earle Milliard Marsh, dr. Med., FACS, FACOG

„Svaki muškarac i žena koji žele povećati svoje seksualno zadovoljstvo trebaju pročitati ovu knjigu.“ - dr. Sc. Barbie J. Taylor, klinički psiholog

„Uz to što navodi muškarca da znatno produlji svoje seksualno zadovoljstvo, ova knjiga ide i mnogo dalje. Iznosi mnoge temeljne principe muškog seksualnog zadovoljstva. Mnogim muškarcima koji je pročitaju uvelike će promijeniti seksualno iskustvo.“ - Larry M. Davis, dr. med., predsjednik i suosnivač psihijatrijske klinike Davis, volonter na Odjelu psihijatrije medicinske škole Sveučilišta Indiana

Autor: William Hartman, Marilyn Fithian


Knjiga: 208 str.

Puna cijena: 89.00 kn

Cijena s popustom: 84.11 kn

Naruči 
Tantra - Umijeće ljubavi
PDF Ispis E-mail


Umijeće ljubavi Učinite svog partnera idealnim ljubavnikom - osposobite ga za dubok emocionalni odnos - obučite ga da vas prati u neizmjernost ljubavne ekstaze - doživljavajte mnogostruke orgazme čitavog tijela - oslobodite se menstrualnih i predmenstrualnih tegoba - ovladajte metodom prirodne kontracepcije i budite uvijek slobodni za ljubav.

Oživite mladenačku strast - naučite odgađati ejakulaciju po volji - doživljavajte višestruke orgazme bez ejakulacije - dovodite partnericu do uzastopnih vrhunaca - ojačajte spolnu moć - riješite se teškoća s prostatom - razvijte magnetsku privlačnost.
 

Autor: Davor Stančić
Opseg: 288 str.

Puna cijena: 125.00 kn

Cijena s popustom: 94,44 kn

Najam: 15.00 kn (knjiga, 15 dana)

Naruči NajamČitaj

 
Voljena
PDF Ispis E-mail


Voljena Voljena - Ženin vodić uživanju najdubljeg blaženstva ljubavi.

"Svi mi imamo okus Boga, okus Božice, okus čista duha u tim trenutcima seksualnog ushićenja, a mudri muškarci i žene su oduvijek koristili taj ushit da bi razotkrili najskrivenije tajne Duha. David Deida je takav mudrac."
Ken Wilber, autor knjige Grace and Grit 

Autor: David Deida
Opseg: 210 str.

Puna cijena: 130.00 kn

Cijena s popustom: 102,38 kn

Najam: 15.00 kn (15 dana)

NaručiNajamČitaj
 
Tajne seksa
PDF Ispis E-mail


Tajne seksa Alkemija ekstaze je definitvivna studija seksa i misticizma. Do danas se knjiga ove tematike takvoga obujma nije pojavila. Zato predstavlja veliki i životno značajni doprinos našem razumijevanju ljudske seksualnosti. Ona istražuje put ljubavi i misticizma, nastavljajuči se na nasljeđe mudrosti velikih kultura Istoka. Napisana od para (pisac i umjetnica), namijenjena je kao vodič za naše iskustvo jednako kao i za naše čitanje.
TAJNE SEKSA se temelje na autoritativnim tekstovima orijentalnih izvora starim preko dva milenija o medicini, filozofiji i spolnosti. Mnogi od tih tekstova nisu na Zapadu bili poznati, a kamoli prevedeni. Autor je radio na jedinstvenom spoju, mješavini životnih iskustava i poznavanja drevnih jezika kako bi ove tekstove oživotvorio i učinio ih suvremenima.
 

Autor: Nik Douglas i Penny Slinger
Opseg: 320 str.

Stara cijena: 200.00 kn

Cijena: 189,00 kn

Naruči
 
Muški orgazam - bez granica
PDF Ispis E-mail


Muški orgazam bez granica Naučite razliku između orgazma i ejakulacije! Uživajte u vitalnosti i dugom životu! Već sad doživite uzastopne orgazme! Ovo su jednostavne tjelesne i psihološke tehnike koje pomažu muškarcima da ispune svoje snove i zadovolje ženske maštarije.

Autor: Mantak Chia i Douglas Abrams Arava
Opseg: 252 str.

Stara cijena: 99.00 kn

Cijena: 79.20 kn

Naruči
 
Tajne seksualnog govora tijela
PDF Ispis E-mail


Tajne seksualnog govora tijela Tajanstveni pogled, ležerno usmjereno stopalo - samo su neki od izdajničkih znakova koji otkrivaju da nam se netko sviđa. Martin Lloyd-Elliot, stručnjak za govor tijela, otkriva nam tajne tumačenja različitih gesti i podučava kako da govor tijela iskoristimo za pojačavanje vlastite seksualne privlačnosti.

Bez obzira koketirate li ili imate ozbiljne namjere, Tajne seksualnog govora tijela nezaobilazno su štivo za svakoga tko sudjeluje u ljubavnoj igri.
 

Autor: Martin Lloyd-Elliot
Opseg: 160 str.

Stara cijena: 99.00 kn

Cijena: 67,15 kn

Naruči
 
Tao ljubavi
PDF Ispis E-mail


Tao ljubavi Ovaj svjetski bestseller našem čitatelju predstavlja cjeloviti ljubavni život žene i muškarca i pruža bit znanja o najfinijim impulsima prirode izraženim u potrebi da se voli i da se bude voljen. Duboko prodire u tajnu ljubavi, a čudesni svijet spolnosti iznosi pod sunce novog doba.

Istančanim uvidom, ovo čitko i izazovno djelo, pomoći će svakome da na nove načine uživa u carstvu spolnosti. Oslobađa duboke energije čovjeka, a njegove potisnute želje i snove pretvara u profinjenu senzualnost i duboki ljubavni sklad.
 

Autor: dr. Stephen T. Chang
Opseg: 240 str.

Stara cijena: 100.00 kn

Cijena: 105,00 kn

Naruči
 
Rješavanje seksualnih problema
PDF Ispis E-mail


Rješavanje seksualnih problema
Razumljivo i zanimljivo pisan, sustavan i sveobuhvatan izvor informacija koji će koristiti svakomu tko se barem jednom u životu upitao je li s njim/njom, kada je o seksu riječ, sve u redu.

Autor: Randolph S. Charlton i dr.
Opseg: 320 str.

Stara cijena: 169.00 kn

Cijena: 59,00 kn

Naruči
 
Ljubav očima znanosti
PDF Ispis E-mail


Ljubav očima znanosti
Sve do nedavno ljubav je bila područje pjesnika, umjetnika i filozofa, no u posljednjim desetljećima XX. st. počelo je izučavanje ljubavi s različitih znanstvenih stajališta.
Lako je previdjeti njenu važnost zbog mnoštva specijaliziranih pristupa istraživanju prirode ljubavi i načina razvijanja sposobnosti za ljubav. Isprepličući podatke iz mnogih disciplina Michel Odent je u stanju ponuditi velik broj preliminarnih zaključaka. Prvo, dokazuje da postoji kratak ali veoma kritičan vremenski period koji slijedi odmah nakon rođenja, a koji ima dugoročne posljedice kada je riječ o sposobnosti za ljubav. Štoviše, čini se da je majčinska ljubav prototip za sve različite vidove ljubavi.
 

Autor: Dr. Michel Odent
Opseg: 130 str.

Stara cijena: 65.00 kn

Cijena: 51,19 kn

Naruči
 
Seksopedija
PDF Ispis E-mail


Seksopedija Afrodizijaci - Govor tijela - Odijevanje za seks - Erotika - Fetiši - Stimulacija točke G - Povijest seksa - Pojačajte osjete - Novi načini liječenja - Masaža - Feromoni - Vibratori - Sočne ideje - Vođenje ljubavi za vrijeme trudnoće - Feromoni - Oralni seks - Snošaj - Pitanja i odgovori - Seksualni dodaci - Tantrički seks - WEB stranice - Stojeći položaj - Opsceni seks - Ljubav mladih - Milijun drugih činjenica o seksu.

Autor: ANNE HOOPER
Opseg: 272 str.

Stara cijena: 189.00 kn

Cijena: 126,65 kn

Naruči
 
Muška seksualnost
PDF Ispis E-mail


Muška seksualnost Dovoljno dobrog seksa – novi model muškog seksualnog zadovoljstva. Integrirajte intimnost, pružanje užitka i erotiku kako biste uvećali vlastito zadovoljstvo i zadovoljstvo partnerice, bez obzira na to imate li 25, 45 ili 75 godina. Knjiga za iskrene, snažne, promišljene muškarce, ponosne na svoju seksualnost

Žene, kupite ovu knjigu! Prije svega za muškarca svojeg života kojem će pomoći da svoj spolni život obogati intimnošću i erotikom. Ali pročitajte je i same jer su je napisali muškarci za muškarce i svojim jasnim pristupom omogućit će vam da svojeg muškarca upoznate još bolje, stoga i da ga volite još više.
 

Autor: BARRY W. McCARTHY i MICHAEL E. METZ
Opseg: 292 str.

Stara cijena: 139.00 kn

Cijena: 118,15 kn

Naruči
 
Novi užitak u seksu
PDF Ispis E-mail


Novi užitak u seksu Naposljetku, postoje samo dva "pravila" za dobar seks, osim onoga da se ne čini nešto partneru neprihvatljivo ili nešto opasno. Prvo pravilo: nemojte činiti ništa u čemu zaista ne uživate; i drugo pravilo: otkrijte potrebe svoga partnera i nemojte pred tim ustuknuti. Pa i uz pomoć priručnika - ako ne ide drukčije. (Renata Rašović, Večernji list)

Bogato ilustriran priručnik za inteligentan i promišljen odnos prema spolnosti.

Autor: dr. ALEX COMFORT
Opseg:288 str.

Stara cijena: 109.00 kn

Cijena: 84,15 kn

Naruči
 
Vrline ljubavi
PDF Ispis E-mail


Vrline ljubavi Pet ljudskih vrijednosti - istina, ispravno ponašanje, mir, ljubav, i nenasilje - osnovica su svekolike duhovne kulture i svakoga etičkoga i religijskog sustava. U svim predjelima prostora i vremena, kultura, rasa, i podneblja, tih pet vrijednosti vazda su bile stožerne čovjekove vrijednosti. One su bitne po osobnu i društvenu blagodat.

Ovaj zbornik prvi je od pet zbornika, od kojih je svaki posvećen jednoj od spomenutih vrijednosti. Sadrži priče, igre, tihovanja, i pjesme posvećene vrlinama nenasilnosti, a izabrane su iz svjetske i naše književne baštine.
 

Autor: VESNA KRMPOTIĆ
Opseg: 570 str.

Stara cijena: 200.00 kn

Cijena: 178,50 kn

Naruči
 
Muška posla
PDF Ispis E-mail


Muška posla Svaka žena želi muškarca koji će otvoreno razgovarati s njom - da je muškarac nasmijava, rasplače, govori istinu ili je utješi nevinim lažima. I naći će ga u ovoj knjizi.

Fried je odani muž, ali i dalje je tipično muško... Ovi zabavni, dirljivi eseji otkrivaju nedokučivo i često izluđujuće ponašanje muškarca u braku - u ljubavi, prijateljstvu, u kuhinji, svlačionici ili spavaćoj sobi. Fried piše otvoreno, mudro i nježno, a često će vas natjerati i da se glasno nasmijete.
 

Autor: STEPHEN FRIED
Opseg: 176 str.

Stara cijena: 99.00 kn

Cijena: 41,65 kn

Naruči
 
Kamasutra - Vatsjajana
PDF Ispis E-mail


KAMASUTRA - Vatsjajana Jedno od područja koje su drevni narodi Indije i Kine superiorno poznavali a koje je nama ostalo svojevrsna tabula rasa sve do pojave Sigmunda Freuda, jest erotika. Knjiga Kamasutra (“Niska o ljubavi”) jest najstariji sačuvani udžbenik erotike na svijetu. Napisao ga je indijski mudrac Vatsjajana prije nešto manje od dvije tisuće godina.

Opseg: 230 stranice

Stara cijena: 120.00 kn

Cijena: 120,00 kn

Naruči